Infinite Request Loop - Wrong Post Count

  • NodeBB

    Can you post a link to the thread that has this problem? Also post nodebb git revision, theme used, if pagination is used or infinite scroll.


  • Can't post a link. Infinite scroll, 0.6.x. master branch.


  • Forgot to mention - unmodified vanilla theme.

    This is a moderately clean install, but running on a slow system (I moved it off my previous VM host to replace the underlying hypervisor and it will be going back to the faster machine once that's done, so just a temporary thing, but I think it may be contributing). I installed a fresh copy of NodeBB and reinstalled my plugins and restored the redis dump on the new server. It's still on what I would consider adequate hardware for nodebb (single 3.2ghz AMD core with 1GB RAM) and fairly light usage (~10 posts per day, perhaps).

    The thread in question was created after the move, though, so it wouldn't have been corrupted by the restore.

    It could also be plugin related/etc.

    I think a good first step to fixing it might be to fix the post count in redis? I don't really know much about how nodebb interacts with the data store, though, so if you could tell me what to look at for that, it would help.


  • Plugin list, all reported as latest in ACP but emoji-extended was installed from npm commandline because the ACP installs a non-compatible version meant for 0.7.0:

    nodebb-plugin-color
    nodebb-plugin-dbsearch
    nodebb-plugin-emailer-mailgun
    nodebb-plugin-emoji-extended (@0.4.1-4)
    nodebb-plugin-imgur
    nodebb-plugin-markdown
    nodebb-plugin-mentions
    nodebb-plugin-soundpack-default
    nodebb-plugin-spam-be-gone
    nodebb-plugin-topic-badges
    nodebb-plugin-twitch
    nodebb-plugin-youtube-lite
    nodebb-widget-essentials


  • I suppose I should also mention I am running:
    Ubuntu 14.04.2 LTS (GNU/Linux 3.16.0-33-generic x86_64)
    nodejs v0.12.0
    redis 2.8.19

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @Shaun said:

    0.6.x. master branch.

    That doesn't make sense. You're either on v0.6.x from the v0.6.x branch, or you're on v0.7.0-dev from the master branch. Which one are you on?


  • Sorry, I'm an idiot.

    On branch v0.6.x
    Your branch is up-to-date with 'origin/v0.6.x'.


  • devconsole.PNG

    That's 154 requests ~25 seconds before I shutdown the Chrome tab. It just keeps requesting those two resources over and over again.

    PS: Post count is now up to 41 (but is really 40), in case you're wondering about the requested items.

  • Admin

    Would be nice if we could get access to the thread so we can have a look at it ourselves. Have you tried disabling all plugins and seeing if that made a difference?


  • @psychobunny no, I have not, but I suspect it may be plugin related or something screwy about this thread in the database. I have been distracted by a million other things and one misbehaving thread wasn't my priority, but I will look and see if I can figure something else out.

Suggested Topics

  • 1
  • 2
  • 9
  • 5
  • 2
| |