Soundcloud embed not working anymore



  • since today my Soundcloud does not work anymore.

    If I place a link, it only shows the link.

    Check

    Can somebody tell me how to fix this?


  • Global Moderator

    Is the plugin still enabled?

    Has anything changed?

    Have you updated your version or anything?



  • @a_5mith said:

    Is the plugin still enabled?

    Has anything changed?

    Have you updated your version or anything?

    I made this page with the "Costum Static Page"

    Nothing else.

    yes plugin is enabled, and node.bb is reloaded and restarted


  • Plugin & Theme Dev

    @MJ Do you still have issue with this.
    I updated the plugin to appear on 0.9.0 plugin list.
    But seems to run fine.



  • @tedr56 said:

    @MJ Do you still have issue with this.
    I updated the plugin to appear on 0.9.0 plugin list.
    But seems to run fine.

    Yes I still have the problem.

    I have 2 sites working with nodebb. And only having the problem with this site. :(

    Same sites, same versions (v0.8.2.)

    First site doesn't work link
    Second site does work link

    it are the same topics.

    The same plugins are enabled on both sites.
    And all the plugins are updated (only nodebb is (v0.8.2.) on both websites)



  • I just reinstalled the soundcloud plugin and restarted node.bb but it doesn't work.


  • Plugin & Theme Dev

    Just a guess, but maybe it's your plugin ordering.
    Check in the plugin page, and see in "order active plugin"
    You should order soundcloud plugin after the markdown plugin.
    Hope it helps.



  • @tedr56 said:

    Just a guess, but maybe it's your plugin ordering.
    Check in the plugin page, and see in "order active plugin"
    You should order soundcloud plugin after the markdown plugin.
    Hope it helps.

    Nope, just did the same order as my other website, but it didn't work :(

    also I tried to deactivate all plugins. Reload Nodebb, then only activate soundcloud, but it doesn't work :(



  • I'm going to upgrade to 0.9.1 I hope this upgrade will fix the problem.

    I will update this thread when I have more information :)



  • Also on my other site link the soundcloud plugin doesn't work.

    I did nothin with that side, yesterday it worked fine, and today it didn't work anymore.



  • Here is a list of my plugins, and the order of the plugins.

    0_1450094210192_Knipsel1.PNG

    0_1450094220485_Knipsel2.PNG

    0_1450094233577_Knipsel4.PNG

    0_1450094246000_Knipsel5.PNG

    0_1450094252921_Knipsel8.PNG


  • Plugin & Theme Dev

    I don't have the answer, but since it's working on your first site, it's not plugin related.
    It is a configuration issue.

    My last guess would be to check in markdown plugin options. See if Autoconvert url-like texts to links is checked.



  • @tedr56 said:

    I don't have the answer, but since it's working on your first site, it's not plugin related.
    It is a configuration issue.

    My last guess would be to check in markdown plugin options if Autoconvert url-like texts to links is checked.

    Like I said, since yesterday the problem is on both sites ;)

    On both sites the option on markdown is checked.


  • Plugin & Theme Dev

    Sorry, but im out of ideas here.
    I'd suggest to launch your nodebb in dev mod ./nodebb dev
    and see if anything strange appears.
    Try enabling & disabling soundcloud plugin and post a soundcloud link.



  • @tedr56 said:

    Sorry, but im out of ideas here.
    I'd suggest to launch your nodebb in dev mod ./nodebb dev
    and see if anything strange appears.
    Try enabling & disabling soundcloud plugin and post a soundcloud link.

    0_1450132295694_Knipsel.PNG
    0_1450132307602_Knipsel2.PNG

    this is what I get. is there somethong not okay?



  • Thanks to Julian updated to v0.9.2 but sadly the soundcloud plugin doesn't work :(


  • Plugin & Theme Dev

    On the last lines, you get a Address Already in Use Error.
    This means you didn't stop your forum before starting it in dev mode.

    Beside that, I don't see any issue. :/



  • 0_1450739377461_Knipsel.PNG

    Now we get some errors
    Tried to reinstall the soundcloud plugin this way.
    And there are a few WARN, i think this is not good?


  • Plugin & Theme Dev

    Obviously there is dependencies issues, but this is as far as I can help you.
    Maybe @julian or @psychobunny can help.


  • Admin

    @MJ Would recommend only activating the minimum number of plugins.

    Run ./nodebb reset -p and then start NodeBB. Activate the following:

    • composer-default
    • markdown
    • soundcloud-embed

    Then see if it works.


Log in to reply
 

Looks like your connection to NodeBB was lost, please wait while we try to reconnect.