Cannot upload any image



  • 1,I build my website today, and when I tried to upload logo with admin account, I got the 502 error, here's the information from the console

    Unchecked runtime.lastError: The message port closed before a response was received.
    jquery.js:9837 POST http://xn--uc1a5y.club/api/admin/uploadlogo 502 (Bad Gateway)
    send @ jquery.js:9837
    ajax @ jquery.js:9434
    o @ jquery.form.min.js:7
    e.fn.ajaxSubmit @ jquery.form.min.js:7
    o.ajaxSubmit @ uploader.js:70
    t @ uploader.js:58
    (anonymous) @ uploader.js:34
    dispatch @ jquery.js:5237
    g.handle @ jquery.js:5044
    trigger @ jquery.js:8471
    (anonymous) @ jquery.js:8549
    each @ jquery.js:367
    each @ jquery.js:202
    trigger @ jquery.js:8548
    C.fn.<computed> @ jquery.js:10446
    (anonymous) @ uploader.js:30
    dispatch @ jquery.js:5237
    g.handle @ jquery.js:5044
    socket.io.js:7 GET http://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=polling&t=M-u4u8u 502 (Bad Gateway)
    

    2,Then I register as a user, and I tried to reply a topic and add a image, I also got the error, here's the information from the console:

    POSThttp://xn--uc1a5y.club/api/post/upload
    [HTTP/1.1 502 Bad Gateway 467ms]
    
    XHRGEThttp://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=polling&t=M-u7R5U
    [HTTP/1.1 502 Bad Gateway 353ms]
    
    XHRGEThttp://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=polling&t=M-u7Rq4
    [HTTP/1.1 200 OK 358ms]
    
    GEThttp://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=websocket&sid=rzrweVDrUFp2T9n4AAAB
    [HTTP/1.1 200 Connection established 333ms]
    
    XHRGEThttp://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=polling&t=M-u7Rw5&sid=rzrweVDrUFp2T9n4AAAB
    [HTTP/1.1 200 OK 331ms]
    
    XHRPOSThttp://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=polling&t=M-u7R_y&sid=rzrweVDrUFp2T9n4AAAB
    [HTTP/1.1 200 OK 332ms]
    
    XHRGEThttp://xn--uc1a5y.club/socket.io/?EIO=3&transport=polling&t=M-u7S08&sid=rzrweVDrUFp2T9n4AAAB
    [HTTP/1.1 200 OK 329ms]
    
    GEThttp://xn--uc1a5y.club/assets/uploads/system/favicon.ico?v=1r9n0mjb7dr
    [HTTP/1.1 404 Not Found 368ms]
    


  • still waiting ~



  • @peng-potter
    All other features of NodeBB are working ?


  • Global Moderator

    Are there any errors in the server log?


Log in to reply
 

Suggested Topics

| |