504 Gateway Timeout after changing theme.



  • Hello. I changed the theme on the NodeBB installation and did ./nodebb build to rebuild it. When I turned NodeBB back on, nothing loads and I cannot access the page. If you would like to check it out, you can see at https://forums.minecakepvp.com

    I'm not sure what to do, and cannot find anyone else with this issue. If I wait a minute, Nginx sends cloudflare 504.

    config.json

    {
        "url": "http://forums.minecakepvp.com:4567",
        "secret": "****",
        "database": "redis",
        "port": 4567,
        "redis": {
            "host": "127.0.0.1",
            "port": "6379",
            "password": "",
            "database": "1"
        }
    }
    

    nginx.conf

    
    #user  nobody;
    worker_processes  1;
    
    #error_log  logs/error.log;
    #error_log  logs/error.log  notice;
    #error_log  logs/error.log  info;
    
    #pid        logs/nginx.pid;
    
    
    events {
        worker_connections  1024;
    }
    
    
    http {
        include       mime.types;
        default_type  application/octet-stream;
        keepalive_timeout  65;
    
    
        server{
            listen 80;
            server_name localhost;
            location /{
                proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
                proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
                proxy_set_header X-Forwarded-Proto $scheme;
                proxy_set_header Host $http_host;
                proxy_set_header X-NginX-Proxy true;
                proxy_pass http://127.0.0.1:8080;
                proxy_redirect off;
                proxy_http_version 1.1;
                proxy_set_header Upgrade $http_upgrade;
                proxy_set_header Connection "upgrade";
            }
        }
    
        server{
            listen 80;
            server_name forums.minecakepvp.com;
            location /{
                proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
                proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
                proxy_set_header X-Forwarded-Proto $scheme;
                proxy_set_header Host $http_host;
                proxy_set_header X-NginX-Proxy true;
                proxy_pass http://127.0.0.1:4567;
                proxy_redirect off;
                proxy_http_version 1.1;
                proxy_set_header Upgrade $http_upgrade;
                proxy_set_header Connection "upgrade";
            }
        }
    }
    
    

  • Global Moderator

    Do you see any errors when running with ./nodebb dev?

    You can reset your theme by running ./nodebb reset -t. Then your forum should start up fine.



  • There are no error that show. Checked the log from the instance I ran for about 6 hours. It was the theme, though. I did the command given and it worked well. Thank you.


Log in to reply
 

Suggested Topics

  • 8
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
| |