too connection lost error

Technical Support

Suggested Topics


  • 2.x to 3.x upgrade error

    Solved Technical Support
    0 Votes
    13 Posts
    268 Views

    @dave1904 yes, I don't use that theme but have read similar stories elsewhere on here.

  • 0 Votes
    7 Posts
    5k Views

    @pitaj

    The plugin was indeed in the dependencies section even though it was not installed on my nodeBB instance, weird.

    Removing it has fixed the error. Thank you so much for your help 🙂

    Here's how the package.json file looked like:

    { "name": "nodebb", "license": "GPL-3.0", "description": "NodeBB Forum", "version": "1.16.1", "homepage": "http://www.nodebb.org", "repository": { "type": "git", "url": "https://github.com/NodeBB/NodeBB/" }, "main": "app.js", "scripts": { "start": "node loader.js", "lint": "npx eslint --cache ./nodebb .", "test": "npx nyc --reporter=html --reporter=text-summary npx mocha", "coverage": "nyc report --reporter=text-lcov > ./coverage/lcov.info", "coveralls": "nyc report --reporter=text-lcov | coveralls && rm -r coverage" }, "husky": { "hooks": { "pre-commit": "npx lint-staged", "commit-msg": "npx commitlint -E HUSKY_GIT_PARAMS" } }, "lint-staged": { "*.js": [ "eslint --fix", "git add" ] }, "dependencies": { "@adactive/bootstrap-tagsinput": "^0.8.2", "@nodebb/bootswatch": "3.4.2", "ace-builds": "^1.4.9", "archiver": "^5.0.0", "async": "^3.2.0", "autoprefixer": "10.2.0", "bcryptjs": "2.4.3", "benchpressjs": "2.4.0", "body-parser": "^1.19.0", "bootbox": "4.4.0", "bootstrap": "^3.4.1", "chart.js": "^2.9.3", "cli-graph": "^3.2.2", "clipboard": "^2.0.6", "colors": "^1.4.0", "commander": "^6.0.0", "compare-versions": "3.6.0", "compression": "^1.7.4", "connect-ensure-login": "^0.1.1", "connect-flash": "^0.1.1", "connect-mongo": "3.2.0", "connect-multiparty": "^2.2.0", "connect-pg-simple": "^6.1.0", "connect-redis": "5.0.0", "cookie-parser": "^1.4.5", "cron": "^1.8.2", "cropperjs": "^1.5.6", "csurf": "^1.11.0", "daemon": "^1.1.0", "diff": "^5.0.0", "express": "^4.17.1", "express-session": "^1.17.0", "express-useragent": "^1.0.13", "graceful-fs": "^4.2.3", "helmet": "^4.0.0", "html-to-text": "6.0.0", "ipaddr.js": "^2.0.0", "jquery": "3.5.1", "jquery-deserialize": "2.0.0-rc1", "jquery-form": "4.3.0", "jquery-serializeobject": "1.0.0", "jquery-ui": "1.12.1", "jsesc": "3.0.2", "json2csv": "5.0.5", "jsonwebtoken": "^8.5.1", "less": "^3.11.1", "lodash": "^4.17.15", "logrotate-stream": "^0.2.6", "lru-cache": "6.0.0", "material-design-lite": "^1.3.0", "mime": "^2.4.4", "mkdirp": "^1.0.4", "mongodb": "3.6.3", "morgan": "^1.10.0", "mousetrap": "^1.6.5", "nconf": "^0.11.0", "nodebb-plugin-composer-default": "6.5.5", "nodebb-plugin-dbsearch": "4.1.2", "nodebb-plugin-emoji": "^3.3.0", "nodebb-plugin-emoji-android": "2.0.0", "nodebb-plugin-gamification": "^1.0.1", "nodebb-plugin-markdown": "8.12.4", "nodebb-plugin-mentions": "2.13.6", "nodebb-plugin-question-and-answer": "^0.7.7", "nodebb-plugin-require": "0.0.6", "nodebb-plugin-seo": "^1.0.0", "nodebb-plugin-seo-slug-friendly": "0.0.8", "nodebb-plugin-seo-thread": "^0.1.10", "nodebb-plugin-soundpack-default": "1.0.0", "nodebb-plugin-spam-be-gone": "0.7.7", "nodebb-rewards-essentials": "0.1.4", "nodebb-theme-lavender": "5.0.17", "nodebb-theme-persona": "10.3.17", "nodebb-theme-slick": "1.3.7", "nodebb-theme-vanilla": "11.3.10", "nodebb-widget-essentials": "5.0.2", "nodemailer": "^6.4.6", "nprogress": "0.2.0", "passport": "^0.4.1", "passport-http-bearer": "^1.0.1", "passport-local": "1.0.0", "pg": "^8.0.2", "pg-cursor": "^2.1.9", "postcss": "8.1.10", "postcss-clean": "1.1.0", "promise-polyfill": "^8.1.3", "prompt": "^1.0.0", "redis": "3.0.2", "request": "2.88.2", "request-promise-native": "^1.0.8", "requirejs": "2.3.6", "rimraf": "3.0.2", "rss": "^1.2.2", "sanitize-html": "^2.0.0", "semver": "^7.2.1", "serve-favicon": "^2.5.0", "sharp": "0.27.0", "sitemap": "^6.1.0", "slideout": "1.0.1", "socket.io": "3.0.5", "socket.io-adapter-cluster": "^1.0.1", "socket.io-client": "3.0.5", "socket.io-redis": "6.0.1", "sortablejs": "1.10.2", "spdx-license-list": "^6.1.0", "spider-detector": "2.0.0", "textcomplete": "^0.17.1", "textcomplete.contenteditable": "^0.1.1", "timeago": "^1.6.7", "tinycon": "0.6.8", "toobusy-js": "^0.5.1", "uglify-es": "^3.3.9", "validator": "13.5.2", "visibilityjs": "2.0.2", "winston": "3.3.3", "xml": "^1.0.1", "xregexp": "^4.3.0", "zxcvbn": "^4.4.2" }, "devDependencies": { "@apidevtools/swagger-parser": "10.0.2", "@commitlint/cli": "11.0.0", "@commitlint/config-angular": "11.0.0", "coveralls": "3.1.0", "eslint": "7.17.0", "eslint-config-airbnb-base": "14.2.1", "eslint-plugin-import": "2.22.1", "grunt": "1.3.0", "grunt-contrib-watch": "1.1.0", "husky": "4.3.6", "jsdom": "16.4.0", "lint-staged": "10.5.3", "mocha": "8.2.1", "mocha-lcov-reporter": "1.3.0", "nyc": "15.1.0", "smtp-server": "3.8.0" }, "bugs": { "url": "https://github.com/NodeBB/NodeBB/issues" }, "engines": { "node": ">=10" }, "maintainers": [ { "name": "Andrew Rodrigues", "email": "[email protected]", "url": "https://github.com/psychobunny" }, { "name": "Julian Lam", "email": "[email protected]", "url": "https://github.com/julianlam" }, { "name": "Barış Soner Uşaklı", "email": "[email protected]", "url": "https://github.com/barisusakli" } ], "nyc": { "exclude": [ "src/upgrades/*", "test/*" ] } }
  • 0 Votes
    3 Posts
    344 Views

    Sharing a topic using FB messenger works fine. I think only custom home page causes such problem. I've not tried categories page yet.

  • 0 Votes
    3 Posts
    1k Views

    @julian Ah i see, any idea how i can fix that? I've followed the guide at https://docs.nodebb.org/installing/os/ubuntu/ and created the users exactly like the guide said.

  • 0 Votes
    2 Posts
    3k Views

    Try connecting manually. Use the mongo client and see what that does using the creds that you are attempting to use.