Blank forum when not logged in



  • I'm always scared to upgrade because I know there will have always a problem lol. This time I have no clue what is it about.

    When not logged in, there is only 1 category showing and widgets are blank. When logged in, everything appears, excepted "Recent posts" which is blank.

    nodebb-bug-1.jpg
    nodebb-bug-2.jpg

    And in ACP I've got the same thing than Tom https://community.nodebb.org/topic/3709/permissions-issue/4
    himtpin.png

    Another bug but this time on mobile (I know i'm reporting too much bugs 😛 )
    Screenshot_2015-02-23-11-38-18.png

    Any idea on what's wrong please?


  • Plugin & Theme Dev

    @Alex for categories issue, try the solution in gh#2750

    The mobile issue is scheduled for next version v0.7.0



  • At least I wasn't the only one. Thank you I will try it when I will come back from work.


  • Admin

    @Alex before trying the solution from gh#2750 (which may not be related, actually), please review the permissions for each category. My bet is guests don't have Find/Access and Read ticked.



  • But @julian I can't review the permissions for the categories in the ACP as it's blank as well. I don't use cloudflare or any cloud cdn, redis is well configured and is used as websocket store, the url in the config.json is also good.

    Edit: It seems to be a websocket issue. In the browser console I can see that the connection failed. WebSocket connection to 'ws://community.meaxplay.com/socket.io/?EIO=3&transport=websocket&sid=oGa-zsolvM2fXNOaAAAZ' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 400

    my config.json

    {
    "secret": "",
    "bind_address": "127.0.0.1",
    "database": "redis",
    "redis": {
        "host": "127.0.0.1",
        "port": "6379",
        "password": "",
        "database": "0"
    },
    "url": "http://community.meaxplay.com"
    

    }



  • I tried @priapo's solution from https://community.nodebb.org/topic/3509/upgrade-to-0-6-x-issue/11 and a lot of other things but It's still not working.

    It will be 3 days now and members in my community keeps harassing me lol. I would really appreciate if someone have got an idea. Thanks


  • Admin

    @Alex It does sound like you've got some corrupt data in your database, though we'll have to figure out why...

    Would you mind sending us a copy of your database?



  • Yes sure. I've got a backup of the db and nodebb from 0.5.7. As you think it's a db issue. Does it worth it to try to upgrade it again from this version?

    Edit: I restored the backup (0.5.7) of nodebb and the db, upgraded again to 0.6.1, I tried several times. It's still the same. I also tried to upgrade from 0.5.7 to master, and still the same. Always getting those websockets error in the browser console

    Edit 2: Alright so this time I tried a fresh install of nodebb with a fresh db. I can see all the default categories created by nodebb this time but I still see the websockets error in the browser console and still have got the same issue in the admin certainly to do websockets failing.

    Now I know it's not an issue with the db or the upgrade (I think) but maybe with the proxy in apache even with this https://community.nodebb.org/topic/3509/upgrade-to-0-6-x-issue/12 , it wasn't working. I precise that I've got apache 2.2.22 with wstunnel (more recent) backported.

    Edit 3: I directly accessed nodebb without going through apache proxy. I had no errors so I could have fixed the categories permissions. I still need to know why the proxy reverse can't handle websockets anymore after having upgraded nodebb.


 

| |

Looks like your connection to NodeBB was lost, please wait while we try to reconnect.