• The following is from my forum partner at clanhubcommunity.com
    Their is a slight problem it would seem Wonko , it appears that some people who are trying to access the site via Tablet or i-phone/Android/Smart phone are not able to post Successfully .
    I saw first hand that via a particular Android phone the title section for the post name is not present and it would appear they could only use bold script !
    The registry is also a tricky thing to find and could be the reason for the lack of visits .
    Might need to check this out via users you/we know to see if these problems are consistent .

    I had a similar problem using a ipad air recently.


  • I can confirm this.
    Even the www.nodebb.org site has real issues on iOS. Just try rotating your tablet or phone a couple of times to see what I mean. This may be a problem with WebKit in general though because on Linux my webkit based browsers don't really render these sites correctly either.


  • On Chromium in Linux, the site does not even load. All I get is the header and a whole lot of white space.

    Major issue, if you ask me.


  • @planner

    It seems that the header icons have to be clicked for anything to show. On second thoughts, this is a minor issue to fix, but needs fixing.

  • GNU/Linux Admin

    @planner said:

    On Chromium in Linux, the site does not even load. All I get is the header and a whole lot of white space.

    Major issue, if you ask me.

    Loading fine on Chrome on Linux, installing Chromium, one second.

    Edit: Loading fine on Chromium as well, actually. Any js errors, @planner?


  • @julian

    Loads fine now. First time I tried it, only the header showed, but clicking on header links brought up the rest.

Suggested Topics

| |