Iframe doesn't work in second domain in Firefox



  • I have two domains, one the forum works in any browser, The second domain doesn't work in Firefox.
    I'm using iframe to display the forum.
    First method http://forum.imjetset.com/

    <?php
    function url_origin( $s, $use_forwarded_host = false )
    {
        $ssl      = ( ! empty( $s['HTTPS'] ) && $s['HTTPS'] == 'on' );
        $sp       = strtolower( $s['SERVER_PROTOCOL'] );
        $protocol = substr( $sp, 0, strpos( $sp, '/' ) ) . ( ( $ssl ) ? 's' : '' );
        $port     = $s['SERVER_PORT'];
        $port     = ( ( ! $ssl && $port=='80' ) || ( $ssl && $port=='443' ) ) ? '' : ':'.$port;
        $host     = ( $use_forwarded_host && isset( $s['HTTP_X_FORWARDED_HOST'] ) ) ? $s['HTTP_X_FORWARDED_HOST'] : ( isset( $s['HTTP_HOST'] ) ? $s['HTTP_HOST'] : null );
        $host     = isset( $host ) ? $host : $s['SERVER_NAME'] . $port;
        return $protocol . '://' . $host;
    }
    
    function full_url( $s, $use_forwarded_host = false )
    {
        return url_origin( $s, $use_forwarded_host ) . $s['REQUEST_URI'];
    }
    
    $absolute_url = full_url( $_SERVER );
    $url = str_replace("forum.imjetset.com", "forum.superaffiliatesystem.com", $absolute_url);
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <title>Jetset Forum | Affiliate Marketing Forum</title>
            <meta http-equiv="X-Frame-Options" content="allow">
            <style type="text/css">
                body, html
                {
                    margin: 0; padding: 0; height: 100%; overflow: hidden;
                }
    
                #content
                {
                    position:absolute; left: 0; right: 0; bottom: 0; top: 0px; 
                }
            </style>
        </head>
        <body>
            <div id="content">
                <iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="<?php echo $url; ?>" />
                <div id="result"></div>
            </div>
        </body>
    </html>
    

    Second method http://forum.imjetset.com/index1.php

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <title>Jetset Forum | Affiliate Marketing Forum</title>
            <meta http-equiv="X-Frame-Options" content="allow">
            <style type="text/css">
                body, html
                {
                    margin: 0; padding: 0; height: 100%; overflow: hidden;
                }
    
                #content
                {
                    position:absolute; left: 0; right: 0; bottom: 0; top: 0px; 
                }
            </style>
        </head>
        <body>
            <div id="content">
                <iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="http://forum.superaffiliatesystem.com" />
                <div id="result"></div>
            </div>
        </body>
    </html>
    

    Third method - http://forum.imjetset.com/index2.php

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <title>Jetset Forum | Affiliate Marketing Forum</title>
            <meta http-equiv="X-Frame-Options" content="allow">
            <style type="text/css">
                body, html
                {
                    margin: 0; padding: 0; height: 100%; overflow: hidden;
                }
    
                #content
                {
                    position:absolute; left: 0; right: 0; bottom: 0; top: 0px; 
                }
            </style>
        </head>
        <body>
            <div id="content">
                <iframe width="100%" height="100%" frameborder="0" src="http://52.41.178.169" />
                <div id="result"></div>
            </div>
        </body>
    </html>
    

    Neither method works, does anyone have any idea how I could do to fix this? Google Chrome works correctly


  • Global Moderator

    @Braulio-Cesar-Holtz-Ribeiro you need to set the HTTP header for frame options on the site that is displayed inside the iframe.

    NodeBB actually has a setting for this in the ACP. You should be able to find it by searching "frame"


Log in to reply
 


Looks like your connection to NodeBB was lost, please wait while we try to reconnect.