Ερώτημα: Δεδομένου ότι τα κλασικά social media αντιμετωπίζουν μία κρίση εμπιστοσύνης, μήπως θα είχε νόημα πέρα από όλα τα άλλα μέσα, η ύπαρξη των εναλλακτικών πλατφορμών να προπαγανδιστει και σε κατά τόπους εκδηλώσεις; Σκέφτομαι ότι αφενός θα λυνοντουσ...
-
Ερώτημα: Δεδομένου ότι τα κλασικά social media αντιμετωπίζουν μία κρίση εμπιστοσύνης, μήπως θα είχε νόημα πέρα από όλα τα άλλα μέσα, η ύπαρξη των εναλλακτικών πλατφορμών να προπαγανδιστει και σε κατά τόπους εκδηλώσεις; Σκέφτομαι ότι αφενός θα λυνοντουσαν απορίες (εγώ έχω απλά δεν θέλω να σπαμαρω) και αφετέρου θα διαμορφωνοντουσαν κοινότητες και δίκτυα με πολλαπλάσια προπαγανδιστική ισχύ.
-
@[email protected] Τον Οκτώβριο είχε κάνει μια σχετική εκδήλωση το Άνω Κάτω και είχαμε πάει για να συζητήσουμε και να γνωστοποιήσουμε άλλους τρόπους επικοινωνίας μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως είναι και το δικό μας εγχείρημα στο Electric Requiem. Βέβαια τα περισσότερα άτομα εκεί ήταν στα όρια της τεχνοφοβίας, αλλά παρουσιάστηκε και μια άλλη διέξοδος, πως δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα.
https://anokatopatision.espivblogs.net/?p=2820
Είναι κάτι που επεξεργαζόμαστε κι εμείς και θα είχε νόημα φυσικά να γίνει κάποια εκδήλωση στο (άμεσο) μέλλον. Εννοείται ό,τι απορίες έχεις στο μεταξύ να ρωτάς! -
-
@jonGhull στο άνω κάτω κάνει συνέλευση και το Retraverse, που έχει μια υποομάδα, τα Digimons, που θαρρώ θα την ενδιαφέρει πολύ μια τέτοια κουβέντα
-
@[email protected] Ενδιαφέρον! Την έχω παρακολουθήσει τη re/traverse, συμπαθέστατη, δεν ήξερα ότι κάνει συνέλευση εκεί. Την υποομάδα, δεν τη γνωρίζω. Να ήταν άραγε στην εκδήλωση εκείνη;
-
@jonGhull κι εγώ νιώθω κοντά σ' αυτή τη συλλογικότητα κι έχω συμμετάσχει σε διάφορα πράγματα εκεί κατά καιρούς. Δε νομίζω να διοργανώθηκε πάντως απ' το Retraverse αυτή η εκδήλωση που λες, δεν μου κολλάει η τεχνοφοβία με τα άτομα εκεί. Πλας θα είχαν αφισάκι!
-
@[email protected] Όχι δεν διοργανώθηκε από αυτές τις ομάδες σίγουρα, αλλά από το ίδιο το Άνω Κάτω. Εκεί τα άτομα που συμμετέχουν είναι πιο old school. Τσέκαρε την αφίσα στο λινκ που έβαλα πιο πάνω αν θες για περισσότερες πληροφορίες!
Αν τα ξέρεις ψήσ' τα να αφήσουν τα Facebooks και να μας έρθουν στα Fediverse για αρχή!
'Ασχετο, εντωμεταξύ είχα την εντύπωση ότι συμμετείχε και ο φίλος μας ο Πλατς εκεί.