Μιας και βλέπω και άλλους λογαριασμούς από το bsky στο fedi.
-
Μιας και βλέπω και άλλους λογαριασμούς από το bsky στο fedi. Έτσι παιδιά δεν γίνεται δουλειά , το να βλέπουμε νεκρά ποστς χωρίς αλληλεπίδραση και απλά να διαβάζουμε νομίζω δεν προάγεται κάτι . Αν ήταν έτσι το έκανα και με ένα RSS και atom. Από το fedi στο bsky υπάρχει μια λογική , αλλά αυτό το spread προς το fedi είναι κάπως μονόπλευρο .
-
Τρομοκρατιστής ✭replied to Nikolakis Junior 🦊 last edited by
@nikolakisjunior Θέλουν ξύλο, αντί να μετακινηθούν στο ελεύθερο και αν θέλουν να στέλνουν αντίγραφο στο corporated ... κάνουν το αντίθετο... block by default έπρεπε να είναι.
-
@[email protected] @[email protected] Ερώτηση, στο καφενείο πόσες λίστες επιτρέπεται να έχει ο νέος χρήστης και πόσα μέλη όριο στην κάθε μία;
-
@foreignbulletin
Στους καφετζήδες παρακαλώ @baskin @specktator_ @foufoutos , αν και από ότι ξέρω ότι έχει default το mastodon, τόσους μήνες τους παρακαλώ να βάλλουν <pre> να γράφω καμιά εντολή κώδικα ... τίποτα αυτοί, δεν ξεμιτίζουν από την γραμμή του Ευγένιου με τίποτα, ούτε οι ΚΚΕδες τέτοια αφοσίωση @nikolakisjunior -
@[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] ρωτάω και ισχύει και για το er αυτό, κάθε σέρβερ έχει τα δικά του όρια που σημαίνει πχ ότι αν εγώ έχω 300 σε μια λίστα και την δώσω σε άλλον πχ στον @[email protected] που έχει 100 την φορτώνει μεν αλλά μόνο τους 100 πρωτους. Επίσης στο Sharkey δεν χρειάζεται να ακολουθείς κάποιον για να τον βάλεις σε λίστα ενώ πχ στο iceshrimp πρέπει πρώτα να κάνεις follow...
-
@[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] Το λέω γιατί έχω μια λίστα με 400 Έλληνες χρήστες που θα μπορούσαμε να δώσουμε στους νέους τουλάχιστον στα ελληνικά instances και λύνει τα χέρια του νεκρού tl
-
@[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] @[email protected] ή και να είναι προφορτωμενη...στο μαστοντον γινόταν, θυμάμαι όταν μπήκα κολεκτίβα που ήταν λογαριασμοί που ακολούθησα αυτόματα όπως το igd το submedia κλπ
-
@foreignbulletin ότι γίνετε στο mastodon.social το ίδιο πρόγραμμα τρέχει και εδώ... οπότε γίνετε και εδώ... btw δεν χρειάζεται να έχεις mastodon για να μιλάς στο mastodon, το ActivePub μετράει που είναι το πρωτόκολλο... @foufoutos @baskin @specktator_ @nikolakisjunior @mangione
-
@tromo
Στο Mastodon έχουν την δυνατότητα οι admins να προτείνουν αυτόματα κατά την εγγραφή λογαριασμούς, ξεκίνησαν και κάτι starter packs αλλά δεν έχω ακόμη ασχοληθεί
@foreignbulletin @baskin @specktator_ @nikolakisjunior @mangione -
@foufoutos @tromo @foreignbulletin @baskin @specktator_ @nikolakisjunior @mangione Στο #lemmy το έχω στήσει με scripting, που σου στέλνει welcome message στο πρώτο login ανάλογα με το πως απάντησες το registration application form