• I've been having a few issues with NodeBB 0.7.0 lately.

    I'm using the Lavender theme which works fine whenever a user goes directly to a page or refreshes. On the other hand, if a person clicks a link, opens a topic, goes back, go to another page, the template changes to something completely different than the theme's template. I've been trying to change the template files for lavender, persona, vanilla, and even the files included in public/templates but I am still not able to trace back to where it's getting the template from.

    The reason this is an issue is that user badges are showing whenever people refreshes the page, but not if they go to the home page, then click a topic. The same goes for when it's scrolling down the page and loading new posts.

    If anyone had any idea on what could be done here, that would be nice. Thank you.

  • Admin

    Could be a caching issue, try ctrl-del and clear? I notice this seems to be a problem when people develop themes on a production environment


  • I enctountered a similar issue on a previous installation. It was caused by a plugin/theme incompatibilty with the Vanilla theme. In the end I had to reinstall the whole forum, as removing the plugin and reinstalling Vanilla didn't brought the wished results.

    Therefor the question would be, what plugins are you running also what is your log promting?


  • @psychobunny said:

    Could be a caching issue, try ctrl-del and clear? I notice this seems to be a problem when people develop themes on a production environment

    This fixed it. Thank you!

Suggested Topics

| |