• So, my sites live, and I've transferred everything over, site is available on http://35hz.co.uk

    However the old address was http://www.35hz.co.uk/forum/

    So I need to redirect both forum to root, and www to non www. I've got this in my server block, but it's saying page not found.

    server {
        listen 80;
        server_name www.35hz.co.uk;
        rewrite     ^ $scheme://35hz.co.uk$request_uri? permanent;
    }
    

    But I'm pretty lost. 😆 Nothing I change works.

    If anyone could do me a solid and help me work this out, I'd be eternally grateful. 😆

  • Admin

    Paging resident nginx expert, @julian


  • @psychobunny I'm hoping going into DNS in Digital OCean and creating another record for www.35hz.co.uk will help. The funny thing is, my iPad is still showing my old website.

  • Admin

    This might help you

  • GNU/Linux Admin

    I don't know enough about nginx internals to be confident enough to write a single server block to do both of those, but try this:

    
    server {
            listen 80;
            server_name www.35hz.co.uk;
    
            return 302      https://35hz.co.uk$request_uri;
    }
    

    And possible for the /forum redirect...

    location ^~ /forum(.*) {
        return 302 $scheme://$http_host/$1$is_args$query_string;
    }
    

    YMMV? 😄

    When it starts working, switch those 302s to 301s. Then Google will know to transfer requests from one to the other.


  • @julian I think the issue could be further back than this, as www.35hz.co.uk gets server not found, not the nginx landing page...

    😢

    I've created a record in Digital OCean for it, but it's made no difference, so not sure where to go from here. I can't think of anything else at this point.

    35hz.co.uk exists and works, I've got that bit, but how on earth can www.35hz.co.uk not exist. 😆

    Ahh, no wait, I might have it. Just a moment. 😆 I've set up a CNAME record for www in 35hz.co.uk.

    That according to google, should work.

    EDIT: Do you ever get that feeling, when you've worked so long on something, and it finally works, you're not sure if you're imaginging it. I'm having one of those moments.

    The /forum/ redirect didn't work, but, quite frankly. I'm not even remotely bothered about it. 😆

Suggested Topics

| |