Clicking on resized images to view full-sized images??



  • NodeBB v1.11.0

    Possibly relevant plugin: nodebb-plugin-extended-markdown

    I'm not sure what the default behaviour is supposed to be...

    When I upload an image in a post it gets resized. Immediately after making the post I can click on the image and it opens up a full-sized image. However, from there on, clicking on the image has no effect (ie no full sized image is opened).

    I can still access the full-sized image via the uploads folder...

    I would like the capacity to click on the image to get the full sized image. Any ideas?


  • Admin

    Seems to work fine here for example: https://community.nodebb.org/topic/3540/test-images-by-the-way-how-does-it-handle-really-long-titles-without-crashing-the-design-of-the-board

    I also tested this with local image uploading and it seems to work fine as well.

    Do you have a live forum that we can check this out at?



  • @psychobunny I can pm you an address. Not quite ready to post one here....but I'll follow up here...

    This is for local image uploads.



  • I found a solution to this problem (which was driving me crazy) but still don't know what actually causes the problem.

    I inspected the html for the posts where I couldn't click on the images to expand them:

    <div class="content" component="post/content" itemprop="text">
    	<p>
    		<img src="/assets/uploads/files/1549051302974-blur_dn_spider_dsc02880.jpg" alt="blur_dn_spider_DSC02880.jpg" class="img-responsive img-markdown">
    	</p>
    </div>
    

    If I edit the post (tools>edit) in NodeBB and save the post and re-inspect the html it looks like this:

    <div class="content" component="post/content" itemprop="text" style="">
    	<p>
    		<a href="/assets/uploads/files/1549051302974-blur_dn_spider_dsc02880.jpg" target="_blank">
    			<img src="/assets/uploads/files/1549051302974-blur_dn_spider_dsc02880.jpg" alt="blur_dn_spider_DSC02880.jpg" class="img-responsive img-markdown">
    		</a>
    	</p>
    </div>
    

    So now a href tag is being added and everything works as expected.

    Strange! Oh well. At least I have a fix of sorts. 🙃
    ........



  • Ugh. I spoke too soon. If I refresh the page, the href tag disappears!

    That's really weird.....🤔

    EDIT:

    I upgraded to v1.12.0 and the problem disappeared (and none of my plugins broke either).

    Let us never speak of this again... 👍


Log in to reply
 

Suggested Topics

  • 16
  • 26
  • 1
  • 5
  • 2
| |