Побачив пост, де пишуть, що можна перекласти додаток на спеціальному сайті, стало цікаво, так як я цим ніколи і не займався, та не маю філологічної освіти як такої, щоб знати всякі всі аспекти перекладання, як виявилось, сайт сам багато що пропонує, а...
-
Побачив пост, де пишуть, що можна перекласти додаток на спеціальному сайті, стало цікаво, так як я цим ніколи і не займався, та не маю філологічної освіти як такої, щоб знати всякі всі аспекти перекладання, як виявилось, сайт сам багато що пропонує, але це вас ніхто не змушує ті пропозиції використовувати. Ну, тепер я зробив внесок у переклад даного додатку, хоч я впевнений, що там багато чого може бути не правильно, але переклад на українську мову я зробив, потім подивлюсь, можливо і там зареєструюсь
#pixelixDaniel Hiebeler (@[email protected])
We've gotten some requests saying it would be cool if #Pixelix was available in multiple languages. 🌍✨ Of course we are listening to your feedback! We have set up a #Crowdin project for the app where everyone can contribute. 🤝 Let's do this together! 🎉 https://crowdin.com/project/pixelix #Pixelfed #Crowdin #OpenSource #PleaseHelp #PleaseBoost
TechHub (techhub.social)
-
@yrskrs Thank you very much!
-
@daniebeler ah wow that's really awesome! Thank you @yrskrs for your work!!!