Βοηθεια για Stremio : δε βρίσκω λόγω να αγοράσεις VPN για τα torrents .
-
Βοηθεια για Stremio : δε βρίσκω λόγω να αγοράσεις VPN για τα torrents . Οι φίλοι μου λένε να βάλω γατί έτσι ο πάροχος δεν θα βλέπει . Συγνώμη ; Από πότε ο πάροχος έχει δικαίωμα να κάνει sniff τα πακέτα από την σύνδεση μου ; Και επίσης , αν κάποιος έχει έναν καλό οδηγό μιας και διακαώς πιέζει το άλλο μου μισό για έξτρα καλούδια .
-
@[email protected] παίζει αρκετή κουβέντα σχετικά στο τσατ μας, μπορείς να ρωτήσεις κι εκεί αν δεν βρεις άκρη εδώ https://chat.electricrequiem.com/#narrow/stream/12-.CE.A4.CE.B5.CF.87.CE.BD.CE.BF.CE.BB.CE.BF.CE.B3.CE.AF.CE.B1-.26-.CE.A0.CE.B1.CE.B9.CF.87.CE.BD.CE.AF.CE.B4.CE.B9.CE.B1/topic/Streaming.20Platforms
-
@panos @nikolakisjunior Δεν ξέρω κάποιο να έχει φάει κάποιο πρόστιμο για torrenting στην Ελλάδα
-
@[email protected] "ακόμα". Δεν ξέρω αν και πότε θα ξεκινήσει κάτι τέτοιο, και λογικά θα φάνε κάποιοι πρόστιμο παραδειγματικά, για να τρομάξουν οι υπόλοιποι. Κυρίως γι'αυτό χρησιμοποιώ vpn. @[email protected]
-
@panos @piouzi μα ακόμα και έναν αξιόπιστο και σοβαρό VPN να έχεις , αν ζητήσουν την πραγματική IP είναι υποχρεωμένοι να τη δώσουν . Βέβαια στους αναξιόπιστους VPN μπορεί να μην συνεργάζονται με τις αρχές αλλά ποιος ξέρει που πάει τι και από που. Δεν το πολυπιστεύω με το torrenting στην Ελλάδα , αλλά με άλλα με παραξενεύει το sniff του παρόχου στα πακέτα μου πχ .
-
Dimitris Kokkaliaris 🏳️🌈replied to Nikolakis Junior 🦊 last edited by
@nikolakisjunior @panos @piouzi και ήθελα να το ρωτήσω. Εσείς τι vpn (free) χρησιμοποιείται?
-
Piouzireplied to Dimitris Kokkaliaris 🏳️🌈 last edited by
@Dimitris_ @nikolakisjunior @panos Φαντάζομαι δεν θα στείλουν πρόστιμα κατευθείαν φαντάζομαι συστάσεις
-
@[email protected] Πριν από χρόνια πάντως θυμάμαι ότι στη Γερμανία έπεφταν έτσι ράντομ κάτι πεντακοσάευρα. @[email protected] @[email protected]