Issue with Admin Panel since upgrade to 1.4.2


  • Thanks Julian.
    You were right, I had a translator.js:49 var assign = Object.assign || jQuery.extend; error that wasn't there yesterday and it turns out that this morning I was back running node v0.10.36, I had forgot to set nvm alias default v6.2.1 since that was the version I used to do my upgrade to nodebb v1.4.2.

    Sorry about that! My bad.

    Nevertheless, the error regarding the admin panel and the tab's name in Firefox is still there though.

    This is what I get when I run a ./nodebb dev

     error:  Error: listen EADDRINUSE 0.0.0.0:4567
        at Object.exports._errnoException (util.js:1007:11)
        at exports._exceptionWithHostPort (util.js:1030:20)
        at Server._listen2 (net.js:1253:14)
        at listen (net.js:1289:10)
        at net.js:1399:9
        at _combinedTickCallback (internal/process/next_tick.js:77:11)
        at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:98:9)
    28/12 07:48:20 [11394] - error: NodeBB address in use, exiting...
    [cluster] Child Process (11394) has exited (code: 0, signal: null)
    

    I still have to hit F5 on every admin page in order to get all the text.


  • And if I try to run a ./nodebb setup I'm stuck with this again

    MongoError: Index with name: _key_1_value_-1 already exists with different options
        at Function.MongoError.create (/root/nodebb/node_modules/mongodb/node_modules/mongodb-core/lib/error.js:31:11)
        at /root/nodebb/node_modules/mongodb/node_modules/mongodb-core/lib/connection/pool.js:483:72
        at authenticateStragglers (/root/nodebb/node_modules/mongodb/node_modules/mongodb-core/lib/connection/pool.js:429:16)
        at .messageHandler (/root/nodebb/node_modules/mongodb/node_modules/mongodb-core/lib/connection/pool.js:463:5)
        at Socket.<anonymous> (/root/nodebb/node_modules/mongodb/node_modules/mongodb-core/lib/connection/connection.js:317:22)
        at emitOne (events.js:96:13)
        at Socket.emit (events.js:188:7)
        at readableAddChunk (_stream_readable.js:172:18)
        at Socket.Readable.push (_stream_readable.js:130:10)
        at TCP.onread (net.js:542:20)
    

    And I have no idea how to drop tables like it was suggested in other topics for this issue.

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @TaLoche the first error means you need to kill all of the node processes because NodeBB is still running.

    The second one has a solution on this forum but you shouldn't need to run ./nodebb setup

    By "web console", @julian meant check the browser JavaScript console for errors and warnings.


  • Thanks @PitaJ
    Yes, I figured the first error and you're right, the second one doesn't really matter, since nodebb can run just fine.

    Regarding errors in the Web Console with Chrome I have this

    acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9 Uncaught Error: Script error for "admin/settings/general"
    http://requirejs.org/docs/errors.html#scripterror
        at F (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at HTMLScriptElement.onScriptError (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at Function.g.load (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at Object.load (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at w.load (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at w.fetch (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at w.check (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at w.enable (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at Object.enable (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
        at w.<anonymous> (acp.min.js?v=0ee92c85-fd2c-4b17-89be-6850365e30bf:9)
    

    and I also get this one

    acp.min.js:5:31243
    ws://mywebsite.com/socket.io/?EIO=3&transport=websocket&sid=SAHhHJgofRKGxakMAAAH has been interrupted while loading the page
    
  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @TaLoche I'm not sure what's causing that issue. Can you run it in dev mode with ./nodebb dev? That way it doesn't minify the javascript files and should provide for a better error readout.


  • Hi PitaJ,

    I went back to v1.4.1 in the meantime. I'll have some time tomorrow or Saturday, to use the image I made in v1.4.2 and run a ./nodebb dev as request and I'll let you know.

    Thanks for your help!


  • I have the same issue with the data texts, but no errors in my console.

    0_1483036263951_upload-89cba558-d735-4543-86ee-17db981d9e79

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @teh_g is that on cold load? What happens when you try to go to a different page?


  • @PitaJ said in Issue with Admin Panel since upgrade to 1.4.2:

    @teh_g is that on cold load? What happens when you try to go to a different page?

    Same thing. Most of the pages have similar issues now that I click through...

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @teh_g what language are you using? Can you test with en-GB selected in your user settings?


  • @PitaJ said in Issue with Admin Panel since upgrade to 1.4.2:

    @teh_g what language are you using? Can you test with en-GB selected in your user settings?

    I am using en-US.

    Switching to en-GB sort of works. On the initial load of the page, I get the same issue. If I do an F5 to reload, it shows the proper text.

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @teh_g yeah I just pulled the latest from branch v1.x.x and I can't repro.


  • I installed nodebb today and have exactly the same issue.. using apache as reverse proxy. Didn't install any extra plugin.. only fresh install.


  • @PitaJ said in Issue with Admin Panel since upgrade to 1.4.2:

    @teh_g yeah I just pulled the latest from branch v1.x.x and I can't repro.

    Hmm, could it be tied to something on the OS? Maybe something with the DigitalOcean box I am running?

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @teh_g I'd suggest trying ./nodebb build

    edit: I just tried it on linux as well. Worked fine.


  • @teh_g are you running it on a linux container (lxc)? Can I ask, are you using apache or nginx as proxy?


  • @PitaJ can I ask you something, ./nodebb build uses to close after finishing? here is showing

    29/12 22:57:21 [490] - info: [build] Building javascript
    29/12 22:57:21 [490] - info: [build] Building client-side CSS
    29/12 22:57:44 [490] - info: [build] js => Completed in 22.595s
    

    but it doesn't finishes, for minutes.

  • Global Moderator Plugin & Theme Dev

    @priapo yeah the build script should close after finishing. It looks like you may have some corruption. Have you tried git reset --hard origin/v1.x.x?


  • @priapo said in Issue with Admin Panel since upgrade to 1.4.2:

    @teh_g are you running it on a linux container (lxc)? Can I ask, are you using apache or nginx as proxy?

    nginx

    Running it on an Ubuntu server from DigitalOcean.


  • I tried installing it in the host instead of inside a cointainer, and the error continues the same

    0_1483063696796_Screenshot from 2016-12-30 00-07-52.png

    It returns a 404 error when acessing

    https://thewizards.club/api/language/en-GB/admin%2Fadmin

    But finds it when acessing

    https://thewizards.club/api/language/en-GB/admin/admin

    @PitaJ can you tell us what you did to install it? I followed the rules in the docs for the Ubuntu.

    EDIT: also this

    0_1483064288514_Screenshot from 2016-12-30 00-17-21.png

Suggested Topics

  • 1
  • 9
  • 5
  • 18
  • 1
| |